top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Bloodborne #4


De Bloodborne-game was fantastisch, en met de geruchten rond een aankondiging van een sequel op de aankomende E3 doken we in het vierde nummer van de Bloodborne comic-reeks. De vorige nummers waren goed, ook dit vierde, arc afsluitende nummer?

De hunter is nog steeds op pad met de Paleblood, maar stilletjes aan begint het onschuldig ogend, bleke kind meer van zichzelf prijs te geven. Er komt eerst spanning in het nummer met een passage waarin alleen de Paleblood de monsters ziet, maar daarna gebeurt er wat anders...

We kunnen niet zeggen wat, omdat we dan teveel gaan verraden, maar de jongen is niet wie hij zelf dacht dat hij is. Toch heeft het einde van dit vierde nummer nog een mooie boodschap. Namelijk dat je niet mag voortgaan op de buitenkant. Klinkt melo voor zo'n reeks, maar het zit er goed in verwerkt.

De Bloodborne-reeks komt hiermee nog niet op zijn einde. Hiermee wordt wel een eerste hoofdstuk afgesloten en dat is ons in zijn geheel bevallen. Benieuwd welke avonturen nog op het pad van de reeks komen.

8/10

© Game4Me

bottom of page