top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Cyber Force #3


Cyber Force is ook deze maand alweer terug met een kersvers nummer. De eerste twee nummers zorgden voor een sterke comeback van de reek die enkele jaren geleden liep en het verhaal werd alsmaar interessanter. Ook deze week.

Ook deze week doet Cyber Force dus aan uitbreiding van de 'lore', de geschiedenis achter de reeks en meer specifiek over de origine van Project Aphrodite. De manier waarop de reeks gestructureerd is, is goed en doet het beste verhopen voor de reeks op lange termijn.

Veel diepgang dus, maar het is ook gewoon interessant. Het enige minpunt is misschien dat er heel weinig nieuws komt over het heden en wat er nu met vader en dochter staat te gebeuren nu ze omgetoverd zijn tot wapens. Maar de echte protagonist lijkt Aphrodite te worden. Niet geheel onterecht.

Na drie nummers kan je al beginnen zeggen welke kant de reeks uitgaat, en we kunnen concluderen dat het de goede kant uitgaat. De reeks vergeet soms het heden, maar in het licht van diepgang kunnen we dat nog vergeven.

8/10

© Game4Me

bottom of page