top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Kill or be Killed #19


We zijn alweer een maand verder en dat betekent dat Kill or be Killed alweer terug is met het vervolg op de escapades van de gemaskerde vrijbuiter Dylan. Geïnstitutionaliseerd begeleidt hij ons door het verleden, en deze week is pittig.

Pittig, al begint dit ondertussen al negentiende nummer op een vrij stoffige manier. Om een of andere reden roept de schrijver een scène op waardoor hij het probleem van Global Warming kan aankaarten en dat staat ons alles behalve aan. Gelukkig is het verhaal dat Dylan ons serveert wel boeiend.

We maken verder kennis met een agente die op de hielen zit van de gemaskerde vrijbuiter en zij komt bij Dylan terecht. Hij lijkt eindelijk door de mand te vallen, maar op een actievolle en spectaculaire manier verlopen de gebeurtenissen op een andere manier. En het einde? Da's een cliffhanger van formaat.

Het begin van dit nummer is echt niet goed, omdat een politieke mening lijkt door te sijpelen die niet bij Dylan past, maar de rest is kwaliteit. Actie, spanning, plottwisten en een cliffhanger. Alweer uitkijken naar nummer 20.

8/10

© Game4Me

bottom of page