top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Regression #10


Een jubilieumnummer voor Regression! Of toch een beetje. De verrassende, gestoorde reeks van Cullen Bunn heeft zijn tiende nummer bereikt en het verhaal werd de afgelopen maanden alsmaar vreemder. In de zoektocht naar op te vallen verliezen sommige reeksen hun aantrekkingskracht. Ook Regression?

De reeks zit op dit moment in een zeer vreemde fase. Molly en de rechercheur zijn bij een hypnotiseur, en Adrian zit nog altijd bij die vreemde sekte. De reeks was al vreemd, maar nu leren we Molly haar vorige levens kennen. Interessant en het geeft misschien wat achtergrond over het hoe en waarom Molly betrokken is.

Maar Adrian? Die bevindt zich in een vreemde situatie en gedraagt zich vreemd. Hij is schijnbaar helemaal van het padje, en de vraag rijst of Adrian nog geholpen en gered kan worden. Interessant allemaal, maar hier en daar komt er een sequentie van tekeningen die mooi en bevreemdend zijn, maar soms ook 'out of place'.

Regression is na tien nummers nog steeds erg interessant, maar het absurde wordt steeds absurder en de indrukwekkende tekeningen worden alsmaar vreemder. De structuur is niet heel duidelijk meer, maar het blijft spannend. Dat wel.

7/10

© Game4Me

bottom of page