top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Dark Souls: Age of Fire #1


Dark Souls blijft één van de beste videogame-franchises ooit én één van de meest lastige, en sinds deze week kunnen we het eerste spel spelen op de huidige consoles in een geremasterde vorm. Tegelijk komt Titan Comics met een nieuwe comic, die rechtstreeks verbonden is met de eerste game.

En die vierdelige comic volgt de legende van de 'Silver Knights' mét alle protagonisten uit de originele game. Het begin is vrij pretentieus, maar doet een belangrijk iets uit de doeken: het ontstaan van de legende van de Drakendoder.

Pretentieus woordgebruik is een beetje eigen aan Dark Souls, maar hierin wordt overdreven. Wat later, wanneer we een leap in time nemen, wordt het wat beter en komt het verhaal beter op gang en zien we enkele aardige dialogen binnen alweer schitterende art van Anton Kokarev.

De vierdelige reeks begint een klein beetje met een valse noot, door het pretentieuze begin, maar nadien betert het. Het valt af te wachten hoe de personages in de komende drie nummers met mekaar in interactie gaan, maar de cliffhanger is alvast veelbelovend.

6/10

© Game4Me

bottom of page