top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Curse Words #14


Curse Words blijft ook na dertien nummers rustig doordenderen. Dertien bleek in het geval van deze comic-reeks geen ongeluksnummer en het leverde en goed nummer op dat wat diepgang gaf aan het verhaal rond de Hole World.

Dat zette een paar verhaallijnen in gang waaronder de samenwerking tussen Wizord en Ruby en zij moet duidelijk nog kennis leren maken met de magische regels van de doodgewone wereld. Haar magie is snel op en dat zet de reden op dat zij en Wizord samenwerken om Margaret te vinden. Een vrij eenvoudige reden, maar het heen en weer gepraat tussen Wizord en Ruby blijft amusant.

Ook het andere deel van het verhaal, de tocht van Zaques, met de twee onderdanen van Sizzajee blijft interessant. Zij zijn op zoek naar Zaques zijn zonen en komen daarbij terecht bij de Tiger clan. Het valt af te wachten hoe dat stuk verhaal relevant wordt, maar het is in ieder geval een amusant iets.

Het veertiende nummer van Curse Words is misschien niet zo goed als het vorige, maar het levert nog steeds een vlotte leesbeurt op. Een verhaal met twee aspecten dat mekaar goed afwisselt.

7/10

© Game4Me

bottom of page