top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Assassin's Creed Origins #3


Het gaat hard voor de comic-reeks rond de nieuwste videogame in de Assassin's Creed-franchise. We zitten ondertussen al aan nummer drie en de moord op Caesar en Aya's verwikkeling daarin werd goed in beeld gebracht. De comic was vertrokken voor een uitstekende start. Werd dat doorgetrokken in het nieuwe nummer?

In dit derde nummer zien we hoe Aya slachtoffer wordt van verraad. Voor we weten wat daarna gebeurt, gaan we heel ver terug in de tijd. Na de gebeurtenissen rond de moord op Caesar en de vlucht van Brutus. Het is duidelijk een verhaal dat meer duidelijkheid moet geven hoe Aya denkt over trouw en haar bondgenoten en dat is zonder meer goed.

Het verhaal bevat voldoende actie, spanning en toont hoe Aya behandelt werd door haar ontvoerders. Het is wel wat bevreemdend om te zien dat Aya zich in deze positie bevindt, want Aya is toch een meester assassin. Desalniettemin dient het een doel en legt het heel wat uit. Zeker het einde doet verlangen naar meer.

De Assassin's Creed comics zijn zeer 'shaky' qua kwaliteit, maar weet toch wel te verrassen met de Origins-reeks. De verhalen na de game worden prima verder gezet en zo mogen er nog meer komen.

8/10

© Game4Me

bottom of page