top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Youngblood #11


De reeks Youngblood van Chad Bowers heeft ondertussen al een hele weg afgelegd. De superhelden van weleer hebben plaatsgemaakt voor jonge helden en de Help! app staat niet meer alleen. Dat leren we althans in het ondertussen elfde nummer van Youngblood.

Het begint deze week allemaal met een bankoverval die snel, maar efficiënt verholpen wordt door enkele superhelden die we nog niet zo vaak gezien hebben. Zij werden deze keer opgeroepen door de nieuwe Youngblood app en niet de Help! app waardoor we een nieuw aspect in het verhaal krijgen.

Een nieuw aspect, want terwijl nieuwe helden met een nieuwe app in Amerika de held uithangen, zijn de voormalige Youngblood die voortvluchtig zijn actief in Japan. De Japanse overheid steunt en en daar kunnen ze trainen en dat levert enkele leuke actiebeelden op met Vogue. Ook de ruzie tussen Sentinel en He-Man wordt alweer op het voorplan gegooid, wat een goed verhaal oplevert.

Met het elfde nummer wordt een nieuw hoofdstuk van het Youngblood verhaal in gang gestoken en dat wordt op een fijne manier gedaan. Het zal benieuwen hoe de nieuwe verhalen zich ontwikkelen in de komende nummers, maar dat er een goede weg werd ingeslagen, staat vast.

8/10

© Gam4Me

bottom of page