top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Rose #11


Het gaat niet zo goed met de heldin van Image Comic's Rose. Het titulaire personage zag de voorbije tien nummers hoe Drucilla de dingen meer en meer naar haar hand wist te zetten en in het voorbije nummer wist ze de band met haar Kath te verbreken. Komt er meer onheil aan?

Het is een droevig begin van het nummer, want Rose en co. rouwen om Lana. Ze kunnen er echter niet lang bij stilstaan, want ze moeten opnieuw op zoek naar een manier om de band met Thorne te herstellen. Het is interessant om zien hoe de kath zich, ondanks de halsband toch lijkt te verzetten tegen Drucilla, dus er is zeker nog hoop voor Rose en Thorne.

Elders is Ila nog steeds bezig met wat ze bezig is, en dat levert enkele aardige frames op, maar het meest interessante speelt zich af bij Rose en de loebas die haar beschermt. Dat geeft alweer diepgang aan het verhaal rond Drucilla en haar psyche. Erg interessant.

Dat laatste, de diepgang rond Drucilla, zorgt voor een beter nummer dat best erg vlot leest. Het verhaal lijkt wat alle kanten op te gaan, maar desalniettemin zijn er interessante dingen aanwezig in dit verhaal.

7/10

© Game4Me

bottom of page