top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Sea of Thieves #3


De comic Sea of Thieves, gebaseerd op de gelijknamige game van ontwikkelaar Rare en Microsoft, leverde een degelijk begin af met zijn eerste twee nummers maar kon niet vollédig overtuigen. Enerzijds door de slappe focus, anderzijds door het iets te gekopieerde personage van Alessia.

Maar het blijft allemaal wel avontuurlijk, zoals een strip rond piraten hoort te zijn en in dit nummer wordt het zowaar beter. De avonturen van Alessia en DeMarco zijn verspreid. De ene krijgt het aan de stok met skeletten, de andere wordt wakker en ziet zijn schip gekaapt.

Dat zorgt voor heel wat leuke momenten. De actie, vooral met het gekaapte schip van DeMarco zorgt voor leuke momenten, maar alles komt toch bij mekaar. Maar dit nummer is ook één die de toon licht verandert en er ons op het einde aan herinnert dat dit nog steeds een echt piratenavontuur is. Die dramatische gebeurtenis maakt alles een pak beter.

Na drie nummers lijkt Sea of Thieves zijn ritme gevonden te hebben. Dit nummer had alles. Het bovennatuurlijke, een kaping, humor, broedertwist en een dramatisch einde.

8/10

© Game4Me

bottom of page