top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Analog #2


Vorige maand maakten we voor de eerste keer kennis met Analog, de nieuwe reeks van Gerry Dugan. De reeks begon meteen erg goed, en de premisse van de digitale wereld die instortte en geheime informatie die terug per papier werd gedeeld sprak aan.

Jack McGinnis leerde we kennen als één van de papieren koeriers, en hij snelt in dit tweede nummer zijn vader ter hulp die het slachtoffer lijkt van een moordaanslag. Het is een actievol begin om daarna van toon te veranderen. Minder actie, meer verhaalontwikkeling.

Dat verhaal blijkt rond de NSA te draaien die zich weer volop op de papieren business wil storten en in Jack de ideale muilezel ziet om dat handeltje in geheimen draaiende te houden. Op het eerste zicht lijkt het in scène zetten van die ontmoeting vergezocht, maar in de context van het verhaal past het wel. Daarom is ook het tweede nummer best geslaagd.

Analog is een reeks met een originele premisse die de digitalisering helemaal omdraait en daarmee een uitstekend verhaal brengt. Dat zagen we in het debuutnummer, maar ook nu.

8/10

© Game4Me.

bottom of page