top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Fighting American #3


De opnieuw opgenomen reeks Fighting American heeft op korte tijd al heel wat stof voor verhalen opgeleverd. Dat Fighting American en Speed Boy in het heden terechtkwamen en de schurken hen achtervolgden zorgde al voor leuke verhalen, en daar bouwen we op voort.

Het derde nummer opent met Fighting American die bezig gehouden wordt door een nieuwe villain met een ballengooi machine die nucleaire explosieven werpt. Zijn nieuwe bazen houden hem nodeloos lang bezig, en dit nummer werpt vragen op met wat zij bezig zijn, of wat hun agenda met Fighting American is. Ondertussen loopt ook het verhaal van de vervreemding tussen FA en zijn boy wonder verder.

Deze verhaallijn is interessant omdat het realistische vragen oproept bij een 'dynamic duo' als deze. In films en comics is het allemaal vanzelfsprekend om zo'n jonge sidekicks te hebben, maar hier worden vragen gesteld. Speed Boy wordt ook gemanipuleerd door de media, wat op zich ook interessant is. Daarmee is dit derde nummer razend interessant geworden.

De wieltjes van deze verhaallijnen werden eerder al in gang gezet, maar dit nummer komt alles volledig ten bloei. We zien een uitstekend verhaal ontwikkelen dat erg sterk staat.

8/10

© Game4Me

bottom of page