top of page
  • Tommy Heylen

Comic Review: Tank Girl Takes a Trip


Deze week krijgen we het vierde nummer in de reeks The Wonderful World of Tank Girl en tot nog toe waren het leuke nummers. De aparte verhalen baden in eenzelfde sfeer, maar gaan nog uitzinniger en 'trippier' dan voorheen. Benieuwd welke gekte dit nummer met zich zou meebrengen.

Het schijnt rustig te beginnen met een anders wel levendige speelbeurt met een Dungeons and Dragons geinspireerd gezelschapspel, maar Booga en co. zouden zichzelf niet zijn als dat niet op één of andere manier ontaarde in een waanzinnig gek avontuur. Zo ook in dit verhaaltje. Het verhaal ontbreekt wat aan doel of focus, maar wordt opnieuw een leuke trip.

ice in W

En neem die trip maar letterlijk. Met hulp van een geheime thee-leverancier gaan ze op een onwaarschijnlijk avontuur waar films als Mad Max, Alice In Wonderland en Easy Rider duidelijk gerefereerd worden. Mooi en de schrijver deelt zijn liefde voor films, maar over het algemeen mist het wat richting, al is het gewoonweg opnieuw een erg leuk verhaaltje om te lezen.

De op zichzelf staande avonturen van Tank Girl werken in deze Wonderful World... wonderwel. Ze missen wat focus, zoals we al zeiden, maar het is nog steeds een erg amusant verhaal met gekke avonturen en leuke tekeningen.

7/10

© Game4Me

bottom of page