top of page
  • Tommy Heylen

Comic Review: Sea of Thieves #2


Sea of Thieves verscheen nu al bijna een maand geleden voor PC en Xbox One en samen met die release kregen we het eerste nummer van de comic-reeks. Die was vermakelijk, maar niet bepaald hoogstaand. De zus van het broer-zus duo had veel weg van Jack Sparrow en zij waren op weg naar de Sea of Thieves.

Of die proberen ze toch te vinden, ook in dit nummer. We pikken in bij het aanstormende gevecht en dat levert heel wat grappige momentjes op, met een paar personages die goed uit de verf komen. Het moet wel gezegd dat het bijna enkel en alleen grappige momentjes oplevert en de actie en spanning vrij beperkt is.

Maar dat is de sfeer van de comic en dat blijft ook zo wanneer ze terugkeren naar het vasteland en op zoek gaan naar een kaart om dichter bij de 'Sea of Thieves' te komen. Broer en zus komen mekaar weer face to face tegen en twee andere personages hebben eventjes ruzie, maar er zit te weinig spanning en diepgang in om dat noemenswaardig te noemen.

Qua piratensfeer zit de comic wel goed, maar het ontbreekt ook in het tweede nummer aan spanning en diepgang om van een echt goede comic te spreken. Er is wel voldoende humor en het potentieel is wel aanwezig, maar er wordt te weinig mee gedaan.

6/10

© Game4Me

bottom of page