top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Seven to Eternity #9


Seven to Eternity van Rick Remender is een sterke reeks, maar had hier en daar toch een dipje in het verhaal. Zo duurde de road trip met de gevangen Mud King een beetje te lang, maar het vorige nummer had alweer het juiste ritme te pakken en was ook nog eens prachtig om naar te kijken. Tijd voor een nieuw nummer, en voorlopig het laatste.

Adam Osidis is een moeilijke man om te lezen en dat blijkt ook uit dit nummer. Waar ligt zijn loyaliteit? Wie is hij trouw? Wat is zijn einddoel? Het verhaal in het vorige nummer was de opzet waar we nu in verzeild zijn: Adam die samen met de Mud King op pad is, om zijn doel te bereiken.

Wie de vorige nummers niet las, zou de eerste panels denken dat Adam en de Mud King bevriend zijn en mekaar helpen, en hoewel de Mud King Adam wel helpt, weten we dat er 'alterior motives' zijn. De Mud King helpt alleen maar zichzelf, en als dat kan door Adam te helpen: waarom ook niet. Maar het levert wel een goede finale op, die visueel sterk is.

Dit is het voorlopige einde voor de Mud King en Adam hun avonturen, maar het verhaal zit er uiteraard nog niet op. Dit is het einde van de tweede arc, en die eindigd sterk. Benieuwd naar het vervolg.

8/10


bottom of page