top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Assassin’s Creed Valhalla krijgt tweede nieuwe gamemodus: Mastery Challenge

Assassin’s Creed Valhalla krijgt een tweede grote update met gratis content voor alle spelers. De update is vanaf vandaag beschikbaar en introduceert een nieuwe gamemodus, het Hugrheim-rijk en nieuwe beloningen.

De nieuwe gamemodus, Mastery Challenge, is speelbaar vanaf Power Level 221 en wanneer de verhaallijnen van Grantebridgescire en Ledecestrescire voltooid zijn. Eivor ontmoet Hildiran, een mysterieuze reiziger die uit het niets verschijnt in Ravensthorpe na een meteoorinslag. Hildiran is een meester in de kunst van strijdmeditatie; een geheime trainingsvorm die Eivor zwaar op de proef stelt. Verspreid over heel Engeland duiken mysterieuze altaren op, waar Eivor, door te mediteren, toetreedt tot het Hugrheim-rijk. Hier staan drie soorten beproevingen te wachten:


  • Beproeving van de Beer: Spelers testen hun kracht en strijdvaardigheid.

  • Beproeving van de Wolf: Speler testen hun mikvaardigheid.

  • Beproeving van de Raaf: Spelers testen hun sluipvaardigheid.

Om spelers er niet te makkelijk van af te laten komen, heeft elke beproeving een specifiek doel en een standaarduitrusting en -vaardigheden. Hoe goed spelers de doelen behalen, bepaalt welke medaille ze voor die specifieke beproeving krijgen. Hoe meer medailles spelers behalen, hoe meer altaren verschijnen in Engeland. Daarnaast is elke beproeving opnieuw te spelen voor het geval dat de behaalde medaille nog niet het gewenste resultaat is. Wanneer spelers terugkomen in Engeland, krijgen ze hun eigen uitrusting en vaardigheden ook weer terug.

Als beloning voor het overwinnen van de beproeving, krijgt Eivor ook Energieën. Deze Energieën worden bij Hildiran omgeruild voor nieuwe en unieke wapens, tatoeages en decoraties voor de nederzetting.

Als laatste wordt de lancering van de Mastery Challenge gevierd met een speciaal evenement dat nu live is tot 22 juni in Ubisoft Connect. Door hieraan mee te doen, wordt het meest mysterieuze wapen uit de game, Skadi’s Blade, ontgrendeld.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page