• Game4Me

Tweede Marvel’s Avengers War Table-stream onthult details over komende bèta, Hawkeye, en meer

Square Enix heeft tijdens de tweede Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream veel nieuws onthuld over het komende betaprogramma, dat op 7 augustus begint.


Kijkers die de Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream live volgden via het PlayAvengers.com-kanaal vernamen voor het eerst alle geweldige details over de veelzijdige content die tijdens de beta beschikbaar komt. De beta bevat diverse single-player-missies, en een groot aantal missies die solo-spelers samenwerkend met computergestuurde Avengers kunnen spelen, maar ook geschikt zijn om co-op met maximaal vier spelers tegelijk te spelen. In een van die missies nemen spelers de rol aan van de jonge superheld Kamala Khan om samenwerkend met Hulk een AIM-basis te infiltreren in de Amerikaanse bossen van de Pacific Northwest, waar voor het laatst iets van JARVIS is vernomen. Later reizen ze met de Quinjet naar een afgelegen War Zone op de ijzige Russische toendra om diep in een ondergrondse bunker enkele SHIELD-geheimen te ontdekken.

Tijdens de Marvel's Avengers WAR TABLE-stream werd ook onthuld dat PS4- en Xbox One-spelers die hun Square Enix Members- en Epic Games-accounts koppelen en de drie HARM-room-uitdagingen van de beta voltooien, worden beloond met de Hulk Smashers Pickaxe, inclusief Hulkbuster-stijl, in Fortnite*, de free-to-play game van Epic Games.


Let op: spoilers! Tijdens de Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream konden kijkers een eerste blik werpen op één van de eerste helden die na de lancering gratis wordt toegevoegd: Clint Bartons Hawkeye. In een geheel originele verhaallijn die is gebaseerd op enkele van de beroemdste Hawkeye-momenten in de comics, kunnen spelers Hawkeye's iconische hightech boog en trickpijlen gebruiken in missies die zowel solo als co-op online met vrienden gespeeld kunnen worden. Het verhaal van Hawkeye zal het verhaal van de hele Marvel's Avengers-wereld verder helpen, waarbij alle nieuwe missies toegankelijk worden voor alle speelbare helden. Binnenkort wordt meer bekendgemaakt over Hawkeye en andere content die na de lancering verschijnt, waaronder de nieuwe schurk en andere content die Hawkeye met zich meebrengt.

© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now