• Game4Me

Open bèta van CrossfireX open vanaf 25 juni: speel al vanaf vandaag

Tijdens X019 werd de eerste gameplay gepresenteerd van de game CrossfireX, die dit jaar exclusief uitkomt voor Xbox. Nu is het eindelijk zover. Jij en je vrienden kunnen aan de slag met alle actie in de closed bèta die vanaf vandaag beschikbaar is voor Xbox Insiders met Xbox Live Gold!


Het aantal deelnemers aan de closed bèta is in eerste instantie beperkt. Naarmate de bèta vordert, zullen er meer spelers worden toegelaten.

Voer de volgende stappen uit om je aan te melden voor de besloten bèta:

  • De closed bèta is nu beschikbaar als download bij Xbox Insider Hub.

  • Meld je aan op je Xbox One en start de Xbox Insider Hub-app (of installeer eerst de Xbox Insider Hub-app via de Store).

  • Ga naar Insider-content, kies Games en selecteer dan CrossfireX BETA.

  • Meld je aan.

  • Nadat de registratie is voltooid, wordt de Store wordt geopend en kun je de bèta van CrossfireX installeren. 

Vanaf 25 juni om 9:00 uur (CEST) tot 29 juni 6:00 uur (CEST) krijgen nog meer spelers een voorproefje van CrossfireX tijdens de open bèta van CrossfireX. Alle gamers die CrossfireX spelen tijdens de open bèta, worden beloond met een exclusieve 'X-B.C. Axe'-wapenskin wanneer de titel later dit jaar uitkomt. 


Tijdens de open en besloten bèta worden spelers ingedeeld bij de huurlingtroepen van Global Risk of Black List en kunnen ze de actie ervaren van enkele intense speltypen op verschillende locaties. Voor de release later dit jaar zullen nog meer kaarten worden toegevoegd. 


Bron: Persbericht


© Game4Me

© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now