top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Hyper Scape nu gratis beschikbaar op PC, PS4 en Xbox One

Hyper Scape, de nieuwe free-to-play urban battle royale first-person shooter van Ubisoft Montreal, is nu gratis beschikbaar op PC, PS4 en Xbox One. De lancering gaat gepaard met de start van het eerste seizoen van Hyper Scape: The First Principle. Duik in de virtuele stad Neo-Arcadia, waar maximaal 100 spelers de strijd met elkaar aangaan om kampioen van de Hyper Scape te worden.

Hyper Scape brengt een frisse blik op het battle royale genre met een aantal innovatieve gameplayelementen zoals het gebruik van Hacks, het upgraden van je wapens door het Fusion-systeem, het winnen van een wedstrijd door de Showdown en nog veel meer. Daarnaast is Hyper Scape volledig gebouwd om content creators te ondersteunen. Zo is er de Crowncast Twitch-extensie, ontwikkeld in samenwerking met Twitch, waarmee kijkers van livestreams invloed uitoefenen op de wedstrijd van de streamer, meer informatie zien over de desbetreffende wedstrijd en meer.





Het eerste seizoen van Hyper Scape introduceert een gloednieuw wapen voor middellange afstand, de Dragonfly, en een nieuwe hack, Magnet, die kan worden gebruikt om nietsvermoedende tegenstanders in de val te laten lopen. Season One bevat in totaal 11 wapens en 11 hacks, en naast Solo en Squad Crown Rush staan er ook extra tijdelijke spelmodi op de planning.

Season One geeft een kickstart aan het overkoepelende Hyper Scape-verhaal: er is een mysterie in de Hyper Scape gecreëerd door Prisma Dimensions en het is aan de spelers om dit op te lossen. Dit eerste seizoen introduceert Memory Shards die spelers verzamelen om meer te ontdekken over bepaalde personages en evenementen. Elke week wordt er een nieuwe Memory Shard in de wereld verborgen die spelers moeten vinden en verzamelen. Tevens introduceert elk seizoen strips om het verhaal van Hyper Scape verder op te bouwen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page