• Game4Me

Hyper Scape lanceert op 11 augustus gratis voor PC, PS4 en Xbox One

Hyper Scape, de nieuwe free-to-play urban battle royale first-person shooter, lanceert op 11 augustus voor PC, PS4 en Xbox One. De lancering gaat gepaard met de start van het eerste seizoen van Hyper Scape, The First Principle. Tijdens het eerste seizoen krijgen spelers toegang tot nieuwe content, nieuwe features voor de Crowncast Twitch-extensie en ontdekken ze meer over het Hyper Scape-universum. De Hyper Scape open bèta die momenteel exclusief speelbaar is op pc, eindigt op 3 augustus om 09:00 uur.
Tijdelijk in-game beloningsevenement

Als dank aan alle fans die de open bèta tot een succes hebben gemaakt, lanceert dit weekend een speciaal beloningsevenement. Spelers die de open bèta dit weekend minimaal één uur spelen of minimaal één uur op Twitch kijken naar een Hyper Scape-streamer die de Crowncast Twitch-extensie heeft ingeschakeld, ontvangen bij de lancering van Hyper Scape op 11 augustus 600 Bitcrowns. Spelers moeten bij de tweede optie hun Uplay-account koppelen met de extensie en ten minste één punt claimen van de Battle Pass om in aanmerking te komen. De beloning is vanaf vandaag tot het einde van de open bèta te verdienen.

Lancering op consoles

Met de lancering van het eerste seizoen krijgen PlayStation 4- en Xbox One-spelers de kans om voor de eerste keer in de wereld van Hyper Scape te duiken. Tevens behouden spelers alle cosmetische voorwerpen die ze hebben vrijgespeeld tijdens de technische test en open bèta op pc, en dankzij cross-progressie worden deze voorwerpen ook overgedragen naar console..


Bron: Persbericht


© Game4Me

© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now