top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Eerste gratis update van WRC 9 arriveert met nieuwe content

NACON en KT Racing onthullen met plezier de nieuwe content die wordt toegevoegd met de eerste gratis update voor WRC 9. Een maand nadat de game lanceerde voor PC, PS4 en Xbox One, kan iedereen die de game bezit nu genieten van meer speciale stages, een nieuwe coureur en de nieuwe Photo Mode.


De eerste van deze updates voegt 6 speciale stages toe aan de iconische Neste Rally Finland. Dit is de snelste rally van het seizoen, en daarmee een behoorlijke uitdaging voor elke coureur, die meer dan ooit moet vertrouwen op de aanwijzingen van zijn navigator, want het parkoers zit vol sprongen die je niet ziet aankomen!

Naast de Finse rally zijn ook de Nieuw-Zeelandse coureur Hayden Paddon en zijn navigator John Kennard met hun beroemde Hyundai i20 WRC aan de game toegevoegd. Tenslotte heeft WRC 9 nu een Photo Mode die spelers kunnen gebruiken voor het delen van hun favoriete momenten in de mooiste landschappen ter wereld.


WRC 9 krijgt binnenkort een tweede gratis update die de felbegeerde Co-driver-mode toevoegt. Meer details hierover volgen zeer binnenkort.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page