• Game4Me

Damian Lillard, Zion Williamson en Kobe Bryant zijn de cover-atleten voor NBA 2K21

2K heeft vandaag het volledige overzicht van cover-atleten voor NBA 2K21 - de volgende in de serie van meest vooraanstaande en best verkopende NBA videogame-simulaties van de afgelopen 19 jaar* - onthult. Op de cover van de current-generation versie van NBA 2K21 is vijfvoudig NBA All-Star en Portland Trial Blazers-uitblikker Damian Lillard te vinden. Zion Williamson - New Orleans Pelicans forward, 2019 1st Overall Pick en met algemene instemming 2019 National College Player of the Year - heeft zijn weg gevonden naar de cover van de PlayStation 5- en Xbox Series X-versies. Tenslotte worden Kobe Bryants levenslange prestaties basketbal-perfectie geëerd in de Mamba Forever Edition.

NBA 2K21 komt op 4 september 2020 uit voor de huidige generatie consoles en is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order. Daarnaast zal de game verkrijgbaar zijn als launch titel voor de PlayStation 5 en Xbox Series X tijdens de feestdagen. Met uitgebreide verbeteringen voor de best-in-class graphics en gameplay, competatieve en community online features, en diepgaande, gevarieerde gamemodes, dompelt NBA 2K21 je als enige in zijn soort volledig onder in alle facetten van de NBA en haar cultuur.


Dit jaar biedt NBA 2K21 twee edities van de game op digitaal en fysiek gebied: een standaard editie en een speciale Mamba Forever Edition.NBA 2K21 is verkrijgbaar voor €69,99 op de huidige generatie consoles. Voor de PlayStation 5 en Xbox Series X zal NBA 2K21 beschikbaar zijn voor €74,99. De NBA 2K21 Mamba Forever Edition komt uit voor €99,99 voor zowel de huidige als de volgende generatie consoles. Deze bevat dual-access, waarbij je bij aanschaf van de Mamba Forever Edition op de huidige of volgende generatie console ook wordt voorzien van een kopie van de standaard editie van de game voor de andere generatie binnen dezelfde console-familie zonder bijkomende kosten. Een volledig overzicht van de pre-order details kun jehiervinden.

Voor NBA 2K21is de Legend Edition vervangen door de Mamba Forever Edition om Kobe Bryants levenslange strijd voor overwinning en nalatenschap in de basketbalsport te eren. Voor veel fans hadden Kobes prestaties op het veld en liefde voor het spel wereldwijd een geweldige impact. Daarnaast is zijn lijst met awards en onderscheidingen grandioos: vijfvoudig NBA-kampioen, achtienvoudig NBA All-Star, tweevoudig NBA Finals Most Valuable Player, 2008 NBA MVP, elfvoudig All-NBA First Team, negenvoudig NBA All-Defensive First Team, tweevoudig NBA Scoring Champion, 2008 en 2012 Olympisch Goude Medaillewinnaar, de onovertroffen leidende scoorder voor de Los Angeles Lakers en nog veel meer. Voorheen was Kobe al de cover-athleet voorNBA 2K10, de Legend Edition vanNBA 2K17en is hij vereeuwigd in de NBA 2K21 Mamba Forever Edition met unieke custom covers voor zowel de huidige als de volgende generatie versies van de game. Hiermee wordt zijn carrière van zijn begindagen als No. 8-dragend en 81 punten scorend, tot aan No. 24-dragend en 60 punten scorend op de avond van zijn laatste NBA-game gehonoreerd. 


Bron: Persbericht


© Game4Me

© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now