• Game4Me

Captain Tsubasa: Rise of New Champions krijgt een nieuwe trailer

Zopas heeft Bandai Namco een nieuwe trailer vrijgegeven van Captain Tsubasa: Rise of New Champions. Spelers kunnen het iconische verhaal van Tsubasa herbeleven als de Nankatsu Middle School en proberen het National Middle School Tournament te winnen.


Na het creëren van een eigen avatar, zullen de spelers zich moeten aansluiten bij een van de drie volgende teams: Furano Middle School, Musashi Middle School of Toho Academy. Van het nationale toernooi voor de scholen tot het wereldkampioenschap voor de jeugd; deze verhaallijn zal de fans in staat stellen om exclusieve uitdagingen te overwinnen, hun avatar te laten groeien en de beste spelers van de wereld onder ogen te zien, om uiteindelijk de nieuwe held van hun eigen verhaal te worden!

Het spel zal ook voorzien zijn van een multiplayer-modus die het mogelijk maakt om tot 4 spelers offline of online te spelen in verschillende modi die binnenkort worden aangekondigd. Captain Tsubasa: Rise of New Champions komt op 28 augustus 2020 uit voor PC, PS4, Switch en Xbox One.


Bron: Persbericht


© Game4Me


© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now