• Tommy Heylen

Comic Review: Assassin's Creed Uprising #10


Het is eventjes geleden, maar bij Titan Comics wordt de reeks Assassin’s Creed Uprising weer opgepikt. Charlotte en Otso Berg werken omwille van noodzaak nog steeds samen om de verrijzenis van Juno tegen te gaan. Het avontuur gaat nu verder.

Geen tripjes naar het verleden in dit nummer van Assassin’s Creed Uprising gaan we verder met de Koh-I-Noor die in handen dreigt te vallen van de verkeerde en dat gaat gepaard met heel wat actie. Traditioneel vinden we het jammer dat er geen tripjes in het verleden genomen worden, maar voor een keer stoort dit niet.

Dat komt uiteraard omdat het verhaal in het heden, waaronder Juno, erg sterk is. De karakterontwikkeling van bepaalde personages en sommige samenwerkingen zijn erg verrassend waardoor de reeks toch nog met nieuwe dingen uit de hoek weet te komen. Het is wel niet allemaal rozengeur en maneschijn. Enkele dingen zijn ook ver gezocht, maar over het algemeen is het een goed verhaal met de juiste dosis actie

Het was weer even geleden dat we een nieuw nummer van Uprising in handen kregen, maar het is een geslaagd nummer te noemen. De zoektocht en strijd naar de Koh-I-Noor en de nakende verrijzenis van Juno slagen er in de reeks interessant te houden.

7/10

© Game4Me.be


© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now