Game4Me

23 jun 2020

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 voegt nieuwe sterren toe

De Tony Hawk’s Pro Skater-franchise zette in de jaren 90 zijn stempel op de videogamewereld met de beste pro-skaters uit die tijd. Deze traditie krijgt een vervolg op 4 september 2020 met de lancering van Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2, waarin enkele van de meest vooraanstaande pro-skaters van nu - Nyjah Huston, Leo Baker, Leticia Bufoni, Aori Nishimura, Lizzie Armanto, Shane O’Neill, Riley Hawk en Tyshawn Jones - worden toegevoegd aan de line-up van originele skaters.


 


 
Hoewel sommige van de nieuwe pro’s al verschenen in eerdere Tony Hawk’s Pro Skater-games, zullen ze in Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 voor het eerst hun grinds, ollies en kickflips uitvoeren in de eerste twee games van de franchise. Bovendien heeft Activision vandaag aangekondigd dat deze nieuwe toptalenten hun eigen, kenmerkende trucs met zich mee zullen brengen. Dit wordt vormgegeven in full HD en is terug te zien in alle levels en game-varianten waar de fans zo van houden. Bekijk hier wat coole gameplaybeelden die de nieuwe skaters in actie tonen.


 

 
Fans kunnen Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 nu pre-orderen voor PC, PS4 en Xbox One. Wie de game digitaal pre-ordert krijgt op 14 augustus toegang tot de Warehouse-demo, dus ruim voordat de game officieel wordt gelanceerd.

Bron: Persbericht

© Game4Me