Game4Me

20 feb 2023

Like a Dragon: Ishin! is nu verkrijgbaar

Vandaag lanceren SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio hun langverwachte, epische samoerai-game Like a Dragon: Ishin! voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, en pc via Windows en Steam.


 

 
Dit historische avontuur verplaatst spelers naar het Japan van de jaren 1860, waar de kloof tussen rijk en arm groot is. In de laatste dagen van de samoerai zal één zwaardvechter de loop van de geschiedenis veranderen. Volg het verhaal van Sakamoto Ryoma, een onteerde zwaardvechter die op zoek gaat naar de moordenaar van zijn meester om zijn naam te zuiveren. Met zijn acties zal hij een revolutie ontketenen.
 

 
Kenmerken van Like a Dragon: Ishin!:

  • Over-de-top actie met gevarieerde wapens: Stort je in levendige gevechten met zowel vuurwapens als zwaarden. Wissel tussen vier verschillende vechtstijlen: Swordsman, Gunman, Wild Dancer en Brawler. Een breed en diep arsenaal wapens markeert de historische transitie tussen klassieke zwaardgevechten en oorlogsvoering met vuurwapens. Train en upgrade je skills om steeds sterkere vaardigheden te ontgrendelen.

  • Trooper Cards: Spelers kunnen Trooper Cards verzamelen en upgraden. Deze kaarten bieden spelers tijdelijke power-ups en speciale vaardigheden, zoals nieuwe aanvallen of betere stats. Sommige kaarten zijn gebaseerd op speciale gasten, zoals worstelheld Kenny Omega, acteur Rahul Kohli, en meer. Alle Trooper Cards met speciale gasten zijn wereldwijd op alle platformen verkrijgbaar als gratis downloadbare content.

  • Historische samoerai-achtergronden: Een optionele in-game glossary biedt context aan de historische basis van de mensen, plaatsen en gebeurtenissen in Like a Dragon: Ishin!

  • Oud ontmoet nieuw: Like a Dragon: Ishin! bouwt voort op de voorganger die in 2014 alleen in Japan verscheen. De game is gelokaliseerd met gloednieuwe content, geremasterde graphics en verbeterde techniek voor moderne platformen in Unreal Engine 4.

Bron: Persbericht

© Game4Me