Game4Me

8 sep 2022

Answer The Call: NBA 2K23 nu wereldwijd beschikbaar

Vandaag heeft 2K aangekondigd dat NBA 2K23 nu wereldwijd verkrijgbaar is op PlayStation 5 PlayStation 4 , Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC. NBA 2K23 biedt een authentieke en hyperrealistische basketbalervaring met gloednieuwe spelinnovaties en animaties, de felbegeerde terugkeer van het speltype Jordan Challenge, een meeslepende online community-ervaring en nog veel meer.
 


 

 
Bovendien keert Seizoenen terug naar NBA 2K23 met gloednieuwe beloningen, muziek en uitdagingen voor spelers om te strijden en te winnen. Spring meteen in het eerste Seizoen en geniet van unieke ervaringen in MyCAREER, MyTEAM en The W. Met beloningen van level 40 kun je rondrijden in een golfkarretje voor vier personen op PS5 en Xbox Series X|S en een Hoverbike op PS4, Xbox One, pc en Switch, terwijl in MyTEAM nieuwe kaarten en speltypen, betere toegankelijkheid, meer aanpassingen en eindeloze line-upcombinaties op je wachten.

NBA 2K23 bevat verschillende nieuwe toevoegingen en verbeteringen, waarbij zowel beginnende spelers als veteranen een verscheidenheid aan ervaringen zullen vinden om in te duiken:

  • Dit is Game - Spelers kunnen het opnemen tegen hun favoriete NBA- en WNBA-teams en -sterren, en ervaren het toppunt van levensechte gameplay. Met de best-in-class visuele presentatie, verbeterde speler AI, up-to-date rosters en historische teams, heeft de game nog nooit zo echt en compleet aangevoeld als in NBA 2K23. Voel de energie van het publiek, de intensiteit van de competitie en het eindeloze entertainment van een van de meest meeslepende sportproducten in gaming van dit moment.
     

  • Michael Jordan Keert Terug - Stap het veld op in de meest definitieve Michael Jordan-ervaring tot nu toe met de vernieuwde Jordan Challenge. Beleef 15 iconische optredens uit Jordan's roemruchte carrière opnieuw, waarbij 10 van de originele uitdagingen uit NBA 2K11 volledig opnieuw zijn opgebouwd, naast vijf compleet nieuwe momenten. Ga terug in de tijd terwijl je deze iconische optredens speelt, inclusief de correcte spelpresentaties, arena's en PA-omroepers, terwijl je luistert naar NBA-grootheden die de legende uit de eerste hand hebben meegemaakt.
     

  • Maak het in de League - Spelers kunnen hun NBA-dromen waarmaken tijdens een dramatische reis in MyCAREER. Vorm relaties, bouw een reputatie op en overwin de lastige obstakels die zelfs de meest veelbelovende spelers op de proef stellen. Spelers kunnen hun merk buiten het veld diversifiëren en van hun naam een gedenkwaardige naam maken op de hardhouten vloer.
     

  • Join de Hoops Community - Spelers kunnen de meest meeslepende City tot nu toe ervaren op PS5 en Xbox Series X|S, of beginnen aan een epische reis aan boord van de G.O.A.T. Boat op PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Welke reis je ook maakt met MyPLAYER, zorg dat je klaar bent om te werken, rep te winnen en de baan op te gaan. Test je grenzen in de Gatorade Training-faciliteit en ga naar de winkels voor de nieuwste spullen van de grootste merken voordat je gaat strijden in evenementen het hele jaar door.
     

  • Bouw je Dream Squad - MyTEAM maakt van fantasie een realiteit terwijl spelers kaarten verzamelen en verdienen om startende teams van wereldklasse samen te stellen met legendes en All-Stars uit elk tijdperk. Ontdek meeslepende uitdagingen, competitieve toernooien en spannende beloningen, samen met nieuwe updates seizoen na seizoen.
     

  • Ga naar de Top - Bepaal wat je moet doen om een dynastie op te bouwen of om de koers van de competitie te bepalen in de meest meeslepende managersimulatie-ervaring in MyNBA* op PS5 en Xbox Series X|S. Kies ervoor om je reis te beginnen in verschillende tijdperken en ervaar ongeëvenaarde controle in combinatie met diepgaande hulpmiddelen om beslissingen te nemen en succes te boeken. Spring in een seizoen of denk aan groei op lange termijn met een meerjarige ervaring die online of offline beschikbaar is.

Bron: Persbericht

© Game4Me